WORKSHOP: Styrk dig selv og din klinik

Formålet

Formålet med workshoppen er, at du som indehaver får redskaber til at håndtere de situationer, som gør dig utryg, får dig til at føle dig mindre værd eller bekymret i hverdagen eller for fremtiden.

Hvordan

Workshoppen er bygget op omkring korte teoretiske oplæg, som forklarer baggrund og formål, og så er der en del praktiske øvelser.

En del af det du kommer til at arbejde med, vil du i forvejen kende som teori eller fra praksis gennem dine behandlinger, eller måske kunne genkalde dig det fra uddannelsen. Det er ikke nyt stof, men jeg har samlet det til noget, vi som behandlere og indehavere kan have glæde af.

Vi kommer til at arbejde med teknikker som kan tilføre dig og din klinik mere overskud i hverdagen, ved at arbejde med at øge dit energiniveau i hverdagen og ved skærpe dit mentale arbejde.

bomærke_guld
blomster op fra sten

Baggrund

Vi befinder os i en brydningstid, hvor også vores fag er under stort pres og store forandringer. Hvis vi vil bevare vores saft og kraft, og blive endnu mere styrket i det vi i dag arbejder med, kan vi med en lille indsats opnå store resultater og få et større personligt og fagligt fundament.

Fordelen ved at arbejde sammen i en gruppe hvor vi er samlet som Indehavere, er at vores fælles klinik-interesser og -platform, vil skabe en samhørighed og dermed medvirke til at vi i fællesskab kan opnå meget større resultater, end hvis vi var alene. Det er jo velkendt at ved at være i et fællesskab er 1+1 også mere end 2. 

Hvor og hvornår

Workshoppen bliver afholdt i Risskov, nordlige del af Århus. Grundet COVID19 er der ikke på nuværende tidspunkt sat dato for, hvornår workshoppen afholdes. Skriv til info@fremtidensfysioterapi for mere information eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du får tips, gode tilbud og nyheder i din indbakke. 

Pris

I prisen er inkluderet:

Al undervisning og undervisningsmateriale

Let frokost

Kaffe, the, vand, frugt og lidt sødt.

  • Pris for deltagelse i workshoppen: 1.500kr (inkl. moms)

Du bedes overføre betalingen til kontonummer: 9354    0000198020 eller overføre via MobilePay til dette nummer: 11967

Har du brug for uddybning træffes vi bedst tirsdag og onsdag mellem kl. 16 og 17 på telefon 51 51 73 99.

Hvis det er helt umuligt for dig på det tidspunkt, så skriv til os på info@fremtidensfysioterapi.dk

spejl på græs