10-ugers online kursus: Kom styrket og let igennem akkrediteringen

Se vores video

Er du nysgerrig på, hvordan vores 10-ugers online forløb kan hjælpe dig?

Se denne video, der introducerer dig til kursets formål og indhold.

Hvis du gerne vil vide mere om dette kursus eller har andre spørgsmål til os, er du meget velkommen til at kontakte os

Formålet med dette 10-ugers forløb er at holde dig i hånden, igennem en periode som er krævende og udfordrende, så du også som menneske, kommer hel og styrket igennem.

Hvordan

I løbet af 10 uger vil du få redskaber der giver dig mere overskud i din hverdag. Du vil komme til at arbejde med at højne din daglige energi og skærpe dit mentale arbejde.

På en legende, let og sund måde, vil du komme til at arbejde med hjerne, krop, sind og intellekt, der vil give dig 10 fold tilbage af den tid du bruger på det... og du vil opleve forandring allerede fra første dag.

lotus pink fra oven
spirende plante

Hvorfor

10-ugers forløbet er først og fremmest et kursus der giver dig personlig overskud og overblik til at komme igennem din kliniks akkreditering eller anden udfordring.

Rigtig mange klinikker møder næsten dagligt udefra kommende udfordringer, og har været igennem en årrække med store ændringer. Akkrediteringen er blot et af de mange krav der bliver stillet klinikkerne og vi kan kun gisne om hvad fremtiden vil byde os.

10-ugers forløbet giver dig mulighed for, både at genfinde dine ressourcer og energi samt at opbygge og ruste dig så godt som muligt til det som venter forude. Gennem forløbet har du mulighed for at skabe dig et godt personligt fundament der kan sikre dig i en ustabil hverdag.

Desuden vil der være 'akut hjælp' med øvelser til brug ved akut behov under spidsbelastninger.

Praktisk

Når du har tilmeldt dig vores kursus, vil du med det samme få tilsendt en mail, der giver dig adgang til kursets første modul.

Ugen efter får du en ny mail, der giver dig adgang til modul 2, og sådan fortsætter det i kursets 10 uger.

Hvert modul indeholder nye øvelser, og du vil få mest ud af forløbet, hvis du laver øvelserne dagligt. Det tager mellem 10 og 15 minutter.

Da 10-ugers programmet ikke bør være noget der bliver en ekstra ”opgave” der lægges oven i alle dine andre gøremål, men gerne skal foregå legende og let, så er der i den første uge lagt et forslag ind til hvordan du skaber tid til de daglige øvelser.

trædesten ind i skov
orange sommefugl og blomst

Pris

  • Prisen for vores 10 ugers online forløb er 2.500kr (inkl. moms)
  • Inklusiv GRATIS adgang til workshoppen

Tilmeld dig vores online kursus her

Har du brug for uddybning træffes vi bedst tirsdag og onsdag ml. 16 og 17 på telefon 51 51 73 99.

Hvis det er helt umuligt for dig på det tidspunkt, så skriv til os på info@fremtidensfysioterapi.dk