Thine Hahnbak

Gennem mere end 20 år har jeg arbejdet med virksomhedskommunikation, ledelse, strategisk ressourceudvikling og konceptualisering. Jeg kender livet som leder og alt, hvad det bringer med sig af privilegier, udfordringer og bekymringer - både på personligt og professionelt plan. 

Jeg har måtte sande, at jeg har været på den forkerte vej og derfor været nødt til at sadle om og gå nye vej. Undervejs har jeg arbejdet dybt med mig selv og deltaget i et hav af kurser, både i og udenfor arbejdsregi. Oprindelig er jeg uddannet cand.mag. med speciale i ledelseskommunikation og organisationsudvikling.

Udgangspunktet i den konsulentrådgivning, jeg kan tilbyde dig, er ånden og kulturen i FremtidensFysioterapi.dk. Det vil sige, at det, vi kommer til at arbejde med, vil rette sig mod den tid, vi er på vej ind i, så du vil stå stærkere og mere bæredygtigt - som dig, som klinikindehaver, som leder, som menneske.

Du vil drage nytte af min erfaring som leder og brobygger mellem mennesker, proces og strategi; erfaring opnået som HR&kommunikationschef, forandringsagent, coach, sparringspartner, underviser og selvstændig konsulent. Jeg er anerkendt for at kunne italesætte det, der er det sværeste - med mildhed, skarphed, rummelighed, nøgternhed og stort overblik.

Det er vigtig for mig, at du som leder oplever at stå stærkt i dig selv, er ærlig og tydelig, har overblik og overskud - at du tør se fremad. Først derfra kan vi se på, hvordan ubalancer kan forbedres ud fra et helhedssyn på din forretning og dine medarbejdere. 

"Jeg tror på, at de nødvendige ressourcer til at løse egne problemer allerede er til stede, ligesom ressourcerne til at skabe sin fremtid er. Engang imellem skal man bare have lidt starthjælp."


Thinebred hero (1)