Caminovandring i Portugal

Caminoen i Portugal starter i Lissabon, som ligger 280km. nord for Algarvekysten, hvor forløbet hos Fremtidens Fysioterapi foregår. For ikke at bruge tid på lang transport bliver fordybelsesdagen med vandring afholdt tæt på vores kursuslokation i den storslåede natur ved Algarvekysten. Her findes smukke vandreruter, som er kendte for fantastiske panoramaudsigter og gode vandrestier i kuperet terræn. Ruten vi vandrer på vil være let-moderat niveau, så du kan deltage uanset om du er vant til at vandre eller ej. Formålet er ikke at gå langt, men at bruge vandringen og naturen til bevægelse, refleksion og mindfulness i naturen.

Vi vil relatere vandringen og arbejdet i naturen, med dit daglige arbejde som leder, en travl hverdag og din personlige målsætning.


Dagens program:

  • Introduktion til mindfull vandring og praktiske forhold.
  • Guidet meditation, hvor du vælger et tema eller spørgsmål du vil gå med. Jeg kan anbefale at du vælger at gå med den målsætning du har sat ved din masterclass med FremtidensFysioterapi.
  • Vandring i alm. gangtempo med tid til at nyde naturen, pauser og nærværsøvelser. Du vil blive guidet med små øvelser, så du opnår ro, refleksion og fordybelse til at kikke indad og få afklaring på spørgsmål i dit tema eller se nye muligheder.
  • Undervejs spiser vi medbragte madpakker, enten i stilhed eller rolig samtale med andre deltagere. For interesserede fortæller jeg om de 7 pilgrimsord.
  • Vi afslutter med Qigong, meditation og kort opsamling på dagen.

Forbehold for ændringer alt efter vejr og andre omstændigheder