Hvordan oplever du din nuværende situation?

FremtidensFysioterapi har undersøgt, hvordan ejere af fysioterapi-klinikker oplever deres arbejdsliv.

Det viser sig, at en stor del af klinikejerne er alvorligt bekymret for udviklingen af deres klinik, faget og deres arbejdsliv. Måske kan du genkende nogle af deres bekymringer i dit arbejdsliv?

Som klinikejer har du ansvar for mange, forskellige arbejdsopgaver, og det kan være en udfordring at balancere opgaverne, så du får prioriteret din tid og energi rigtigt.

Vi er nysgerrige på, hvordan du oplever din nuværende situation, fordi vi gerne vil hjælpe dig med de udfordringer, du står over for.

Oplever du søvnproblemer, mentalt underskud eller ubalance i dit arbejdsliv? Det kan være, du oplever udfordringer, der gør det svært at balancere dit arbejdsliv og dit privatliv?

Hovedparten af de klinikejere, vi har talt med, føler at de bruger deres tid og energi på administrative opgaver og økonomiske bekymringer i stedet for patientbehandling og sparring med kollegaer.

De oplever, at deres klinik og arbejdsliv er truet af konkurrence og kontrol fra eksterne aktører, og de savner overskud til bedre patientkontakt, kollegasamarbejde, markedsføring og faglig udvikling.

Disse udfordringer kan være svære at håndtere på egen hånd, og derfor efterspørger flere klinikejere rådgivning og hjælp til at skabe en bæredygtig fremtid for deres arbejdsliv.

blomster op fra sten

Vi vil hjælpe dig med at nå dine mål og drømme

lilla blomster

Det kan være, du oplever lignende udfordringer, og derfor tilbyder vi dig at blive en del af et positivt og visionært netværksfællesskab. Her får du mulighed for at skabe positive og blivende forandringer i dit arbejdsliv og for vores fag sammen med kollegaer i et unikt, fagligt fællesskab. 

Du kan også tilmelde dig vores workshop: ”Hvordan kan jeg styrke mig selv og min klinik”, hvor vi sammen skaber bedre balance i dit arbejdsliv og udvikler din klinik til en stærk og bæredygtig forretning.

Vi tilbyder desuden et online kursus: ”Kom styrket og let igennem akkrediteringen", der guider dig i at løse de krav og udfordringer, du vil møde som klinikejer. Vi hjælper dig med at komme styrket igennem akkrediteringen af din klinik, så du oplever større energi og overskud i din hverdag.

Du kan også vælge at få indviduel konsulentrådgvinng, som er skræddersyet til dine behov.

Vi vil gerne hjælpe dig med at komme tættere på at nå dine mål og drømme, så du kan arbejde med dit fag på helt nye måder. Sammen skaber vi en bæredygtig fremtid for vores arbejdsliv, faget og vores fysioterapi-klinikker.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig
logo-guld