Investér i din fremtid med et forløb på fem måneder

Hvordan arbejder vi i FremtidensFysioterapi?

  • For at vores fag kan få en ny og stærkere identitet, må vi (du og jeg) ændre os
  • For at kunne skabe noget nyt, må vi (du og jeg) ændre vores vaner og tankegang
  • For at få en stærkere og mere bæredygtig forretning, må vi ændre egne vaner og tankegang

Bliver det svært?

Ja, det bliver svært hvis du vil gøre det alene. Men ved at indgå i et stærkt fællesskab vil engagementet og energien fra fællesskabet løfte os, og på let og nænsomt vis føre os til målet.

Det kræver blot dit engagement og din vedholdenhed. Men når du er nået til at læse på denne side, så er det fordi du gerne vil forandringer i dit liv, din klinik og forandringer i faget, så mit bedste bud er at du er meget klar til at tage beslutningen om engagement og vedholdenhed.

Store forandringer sker ikke ”over night”, men starter som en stille rislen i dig, i dine kollegaer, i din klinik. Og pludselig vil vi opdage, at det som startede som en stille rislen er blevet til en stor kraftfuld bølgende flod…..og du vil sidde sikkert oven på den.

sol i skoven

 Hvordan gør vi det?

I FremtidensFysioterapi arbejder ud fra de principper vi som fysioterapeuter i forvejen kender- vi bruger vores egen medicin 

For at skabe vedvarende forandringer er det en forudsætning at vi arbejder med hjerne, krop, sind og intellekt. Med et afsæt i et fælles fundament (de 5 temaer) som er baseret på viden, oplysning, faktuelle og håndgribelig temaer, og ved at forandrings processerne bliver faciliteret gennem øvelser for krop, sind og hjerne (det hele menneske), kan vi skabe de resultater vi personligt og i fællesskab har brug for.

Når du melder dig ind i FremtidensFysioterapi vil det første modul være en Master Class. Her vil du få et individuelt forløb, som skal afdække dine udfordringer og styrker(personligt og i virksomheden) og din vision og drømme (personligt og for virksomheden). Dette vil blive dit helt personlige udgangspunkt til din personlige forandringsproces. Dette arbejde kan du selvfølgelig vælge at gøre alene, men fordelen ved at skabe forandringer i et fællesskab er u-udtømmelige.

 

Når du har deltaget på et af vores forløb vil du være i stand til at skabe balance og forandringer for dig selv og i dit arbejdsliv allerede fra første dag

 

I fællesskabet bliver du holdt fast til din vision og dit mål, og du vil blive støttet i at fastholde din motivation

I fællesskabet opstår der en energi/et forum/et fokus som med en kraftigere styrke end din egen vil ændre din inerti. Du skal ikke opfinde den dybe tallerken. Ideer og visioner skabes langt bedre i et fællesskab end ved at arbejde alene. I sidste ende et det styrken af vores fællesskab og fælles indsats som kommer til at forme Fysioterapien i fremtiden…..den forandring kan ingen gøre alene. Den kan hverken defineres eller besluttes af beslutningstagere.

For at kunne give vores patienter den bedste behandling eller drive den bedste klinik, er det en forudsætning at vi er den bedste udgave af os selv. Mange Indehavere eller daglige leder er fyldt af frustrationer, bekymringer, u-konstruktive tanker, spændinger/smerte i kroppen eller søvnløse nætter som et direkte resultat af vores aktuelle arbejdsforhold. Vi kan ikke ændre vores aktuelle arbejdsforhold (ikke lige nu), men vi kan ændre og styrke os selv og hinanden til et bedre liv og arbejds-liv i balance, som hurtigt vil give resultater i det nære miljø og på sigt lede os frem til de forandringer som vi og vores patienter har brug for.

Som faciliterende redskaber til forandringsprocesserne arbejder vi med mental træning, coaching, åndedrætsøvelser, målrettet/helende behandling, meditation mv.